BLRlogo back-arrow

El Club

Basquetbolitzat

La història del Club Bàsquet La Roca comença el 22 de febrer de 2008 arran d'un missatge de l'?ngels Castellet, veïna del nostre municipi, al Fòrum de Debat de la web de l'ajuntament de La Roca del Vallès on animava a la gent a formar un club de bàsquet. Aquest missatge va tenir els seus fruits i ben aviat es va crear l'Associació d'Amics del Bàsquet de La Roca del Vallès, que faria totes les gestions pertinents per crear el nostre club.

El dia 13 de maig de 2009, per fí, es signen els estatuts del nou Club Bàsquet La Roca. Els impulsors són en Quique Luengo (President), la Mònica Torroella (Sotspresidenta), en Roger Forns (Secretari) i l'?ngels Castellet (Tresorera). En aquest grup cal afegir-hi a en Jordi Andilla, col·laborador fins a la constitució del club però que no va poder formar part de la nova junta perquè estava a l'estranger per motius laborals. Val a dir també que el programa de "Bàsquet Arreu" de la Federació Catalana de Basquetbol ens va ajudar a donar el pas, doncs ens va obsequiar amb una subvenció pel monitoratge i pilotes de bàsquet. El dia 25 de maig de 2009, el Club Bàsquet La Roca queda inscrit a la Direcció General de l'Esport. El dia 10 de juny del mateix any entra a formar part de les entitats esportives locals, amb un total de 46 nens i nenes inscrits. El Club Bàsquet La Roca és ja tota una realitat.

El dia 21 de setembre de 2009 es fa el primer entrenament al pati del CEIP Pilar Mestres, i el dia següent al pati del CEIP La Torreta, on tots els nens i nenes demostren que el bàsquet té futur al nostre poble.

De mica en mica es va afegint més gent a la junta, amb un nou president, en Josep Piñol, i el bon treball realitzat porta a que la temporada 2010-2011 el club pugui tenir els seus primers equips federats, amb un infantil masculí, un mini femení, un mini mixte, i un pre-mini mixte. A més, amb la formació de dos equips d'escola de bàsquet i comptant amb dos equips sense federar: el de cadets mixte i el de veterans.


TEMP. 2010-2011:

Equips federats: 1 infantil masculí, 1 mini femení, 1 mini mixte, 1 pre-mini mixte. El Mini femení queda campió de lliga, i el pre-mini en 2n lloc.

Equips sense federar: 2 escola de bàsquet, 1 cadet mixte, 1 veterans mixte

Total: 70 jugadors, 7 tècnics

Coordinador tècnic: Manel Sánchez


TEMP. 2011-2012:

Equips federats: 1 cadet masculí, 1 pre-infantil femení, 1 mini masculí, 1 mini femení, 2 pre-minis mixte. El Mini masculí

queda campió de lliga.

Equips sense federar, però inscrits a la Federació: 2 escola de bàsquet, 1 cadet femení, 1 veterans mixte

Total: 78 jugadors, 8 tècnics

Coordinador tècnic: ?scar Cervantes


TEMP. 2012-2013:

Equips federats: 1 cadet masculí, 1 infantil femení, 1 mini masculí, 1 mini femení, 1 pre-mini masculí. El Mini femení queda

campió de lliga.

Equips sense federar, però inscrits a la Federació: 2 escola de bàsquet, 1 veterans mixte

Total: 92 jugadors, 7 tècnics

Coordinador tècnic: ?scar Cervantes


TEMP. 2013-2014:

Equips federats: 1 junior masculí, 1 cadet femení, 1 infantil masculí, 1 mini masculí, 1 mini femení, 1 pre-mini masculí.

Equips sense federar, però inscrits a la Federació: 1 escola de bàsquet. El de veterans, malauradament, no es pot formar per manca de pista.

Total: 84 jugadors, 9 tècnics

Coordinador tècnic: Josep Piñol


TEMP. 2014-2015:

Equips federats: 1 Cadet femení, 1 Cadet masculí, 1 Pre-infantil masculí, 1 Mini masculí, 1 Mini femení, 1 Pre-mini masculí i 1 Pre-mini mixte.

Equips sense federar, però inscrits a la Federació: 1 Escola de Bàsquet, 1 Veterans, 1 Veteranes.

Total: 90 jugadors, 11 tècnics

Coordinador tècnic: Josep PiñolTEMP. 2015-2016:

Equips federats: 2 Pre-mini mixte, 1 Mini femení, 1 Mini masculí, 1 Pre-Infantil femení, 1 Pre-Infantil masculí, 1 Infantil masculí i 1 Junior femení

Equips sense federar: 1 Veterans mixte

Total: 103 jugadors, 12 tècnics

Coordinador tècnic: Josep Piñol


Cronologia de presidents:


Junta directiva:


Estatuts del club


Descarrega en format PDF download-arrow

Normativa del club


Descarrega en format PDF download-arrow